Hímzés Gépi hímzés termékek Céginformáció Elérhetőség
Gépi hímzés
Gépi hímzés Gépi hímzés Gépi hímzés

Hímző műhelyünkben 1989 óta arra törekszünk, hogy pontos, rugalmas, teljes körű kiszolgálásban részesítsük megrendelőinket. Műhímző tevékenységünkkel gépi hímzés előállításával segítjük partnereink elképzeléseit megvalósítani.

Korszerűbb technológiával és tervezőprogrammal felszerelt, modern gépállományunknak köszönhetően szinte bármilyen igény szerinti mintát bármely színben meg tudunk valósítani kedves ügyfelünk számára, az egészen egyszerűtől a legbonyolultabb ábrákig bezárólag.

Az Önök által díszítéshez használt minták terveinek, számítógépes programjának elkészítése, valamint a hímző-műhelyünkben a különféle termékek mintáinak elkészítése a többfejes számítógép-vezérlésű műhímző-gépeinken történik.

Milyen előnyökkel is jár a gépi hímzés az Ön számára:

  • bármekkora méretben elkészíttetheti hímzését - legyen szó akár egy logóról, feliratról vagy címerről.
  • egyedi dizájnt valósíttathat meg - pl. márkajelzés
  • hosszú élettartam, magas igénybevétel esetén is

Mitől függ a hímzés ára:

  • az egyszerre elkészítendő darabszámtól (minél nagyobb tétel, darabonként annál olcsóbb)
  • a hímzés méretétől (az öltésszámtól)
  • attól, hogy mire kerül a hímzés (készárura, szabványra, baseball sapkára, emblémaként felvarrva)

Már meglévő (hozott, vagy akár általunk régebben elkészített) hímzőprogram esetén csak magáért a hímzésekért kell fizetni!

Gépi hímzés termékek:

Gépi hímzés

Hímzés - Gépi hímzés - Hímzés ::: Ha Ön gépi hímzés iránt érdeklődik, akkor jó helyen jár! Szaktudásunk és a legkorszerűbb technológiával és tervezőprogrammal felszerelt, modern többfejes számítógép vezérlésű hímző gépállományunknak köszönhetően bármilyen, a megrendelő igénye szerinti mintát bármely színben meg tudunk valósítani. Az általunk készített hímzés kiváló minőségű, ami nagy igénybevétel esetén is hosszú élettartamot biztosít! ::: Hímzés - Gépi hímzés - Hímzés