Project Image

Burmilana 12 & CO cérnák

Burmilana hímzőcérnák a kézzel hímzett hatáshoz

A Burmilana gyapjú és pamut cérnákat a kézzel készített hatású, vintage vagy dús hímzések készítéséhez ajánljuk. Az alkalmazástól függően a Burmilana cérna elérhető gyapjú-akril vagy pamut-akril keverékben is. Különösen alkalmas kötöttáru, zsenília, hurok vagy láncöltéses hímzés, vagy divatáru hímzéshez is.


Gyapjú és pamut cérnák professzionális hímzőgépekhez

  • A termékek a többfejes, nagysebességű hímzőgépekre lettek kifejlesztve
  • 200-nál is több szín, az élénk árnyalatoktól a lágy természetes színekig
  • 1.000 m professzionális kiszerelés
  • 330x2 dtex vastagság
  • Elérhetű árú, exkluzív megjelenés kevesebb öltésből

Elérhető változatok

Gyapjú cérna

Pamut cérna

BURMILANA 12 Finoman sodrott gyapjú-akril cérna nagysebességű hímzéshez és dekorációs varrásokhoz. Erős és vastag (330 dtex x 2) szerkezet biztosítja a minták gyors kitöltését.
BURMILANA CO Lágy tapintású pamut-akril cérna, amely ideális választás a dekorációs öltésekhez, zsenília hímzésekhez vagy akár a láncöltéses mintákhoz. OEKO-TEX® Standard 100, I. termékkategória tanúsítvány (baba ruházat hímzéséhez).

BurmilanaCO

  • Cikkszám: 816
  • Kiszerelés: 1.000m
  • Vastagság: dtex 330x2 / den 300x2
  • Ajánlott tű: 100 / 16
  • Színek száma: 72
Adatlap letöltése

Tippek és trükkök gyapjú és pamut cérnás hímzésekhez

A puha cérnák kezelés

Az összes gyapjú és pamut cérnánk moshatók 40°C-ig, vegytisztíthatók és vasalhatók. Nem alkalmasak szerkezetük miatt a fehérítésre és a szárításra.

Mintatervezés gyapjú és pamut cérnás minták esetében

Minden esetben tájékoztassa a mintatervezőt a Burmilana 12 és a Burmilna CO cérnák vastagságáról, ami 12, vagy másképp 330x2 dtex, illetve 300x2. Ezen információk segítségével a tervező a megfelelő sűrűséget tudja beállítani már meglévő minták esetében, vagy tudja elkezdeni a minta tervezését.

Professzionális tűk professzionális cérnákhoz

A 100/16-os hímzőgéptűt javasoljuk nagyobb tűlyukkal, hogy a vastagabb cérnák is könyebben átférjenek rajta. Kötöttáruhoz, pulóverekhez és hasonló anyagokhoz, az RG vagy FG hegyű tűk javasoltak.

Hogyan állítsa be a gépet a vastag cérnákhoz?

Javasoljuk, hogy csökkentse a gép sebességét a normál viszkóz és poliészter cérnákhoz képest. Tesztjeink alapján gyönyörű eredmény érhető el 600-700 öltés/perc sebesség esetén. Az egyenletes letekeredés érdekében ne állítsa a szálfeszességet túl alacsonyra.


Letöltések

Madeira Burmilana Színkártya A letölthető digitális Burmilana színkártya íránymutatásként szolgál. Az összes elérhető árnyalat megtalálható benne, a kiszerelésekkel együtt.
OEKO-TEX® Igazolás OEKO-TEX® STANDARD 100, II. termékkategória tanúsítánnyal rendelkeznek a Burmilana gyapjú és pamut cérnák