Project Image

Spray-ek ipari és otthoni felhasználáshoz

Legyen szó akár ipari, akár hobbi hímzésről, mindkét esetben szükség van olyan spray-ekre, amelyek segítségével karbantarthatjuk gépeinket vagy elkészíthetjük hímzéseinket. Kínálatunkban megtalálhatók az olaj-, ragasztó- és tisztítóspray-ek is.


ZSK JCW35 olajspray - 300 ml

Aeroszol alapú olajspray kifejezetten hímző- és varrógépek hurokfogóinak olajozásához. Könnyű használatot és pontos kenőanyag felvitelt biztosít, így nem keni össze a gépek többi részét. Ajánlott minden műszak elején olajozni a hurokfogókat.

ZSK R65 ragasztóspray

Az ideiglenes ragasztóspray segítségével könnyedén és nyom nélkül rögzíthetjük azokat az anyagokat, amelyeket valamiért nem tudunk hímzés során a keretbe befogni. A befújás után az anyagot a vetexre simítjuk és elkészítjük a hímzést. A munka befejezte után a stabilizátort könnyedén le lehet tépni. A hímzéseken kívül varrodákban vagy akár a hobbi műhelyekben is hasznos lehet.

SPIRIT 77 MAX - 400 ml folt eltávolítóspray

A SPIRIT 77 MAX hatékony folteltávolító friss, zsíros szennyeződések eltávolításához ruhákon, szönyegeken és kárpitokon is. Hasznos otthon és nélkülözhetetlen az iparban.

Használat:
- Rázza fel a flakont!
- Kb. 15 cm távolságból fújja be a foltot!
- Otthoni használat esetén: Várjon néhány percet, hogy megszáradjon és fehér porrá váljon, majd finoman kefélje le a felületről az anyagot!
- Ipari használat esetén: gyorsan megszáríthatja és eltávolíthatja sűrített levegő segítségével

Használat előtt mindig tesztelje egy nem látható felületen! Ne használja bőrön és szőrmén!

SPIRIT 6 - 400 ml ipari varrógép tisztítóspray

Professzionális tisztító- és zsírtalanító szer. Megkönnyíti a szennyeződések, olajok és ragasztómaradványok eltávolítását a gépekről és a szerszámokról. Karbantart és rozsdátlanít. Használják a textiliparban (varródák, hímzőműhelyek), gépiparban (eltávolítja a zsíros szennyeződéseket és ragasztómaradványokat). Használható az ideiglenes textilipari ragasztók eltávolítására is.

SPIRIT 67 - 400 ml kontaktspray

A SPIRIT 67 egy erősen párolgó kontaktspray, amely zsírtalanítja és tisztítja az elektromos érintkezőket. Oldja a zsírt és olajat, majd gyorsan elpárolog. Használják az elektronikai iparban és a precíziós műszaki területeken is. Műanyagokkal és gumival érintkezve semleges.