Project Image

Frosted Matt cérnák

Lenyűgöző matt hatású hímzésekhez és egyedi mintákhoz

Valami különlegeset keres? Szeretne egyedi hímzésmintákkal kitűnni a tömegből? Akkor a legjobb helyen jár! A Frosted Matt cérnáknak nincs párja! Lenyűgöző, matt hatása révén remek választás lehet mutatós, dekoratív és stílusos minták esetén. Mivel nem veri vissza a fényt (tehát nem fénylik), így 200-féle, valóban matt színben gyönyörködhet.


Tartós, intenzív színek, melyek ellenállnak a fehérítésnek

Különleges festési eljárással készült Frosted Matt hímzőcérnák intenzív színei tartósak és ellenállnak a fehérítési folyamatoknak. Rendkívül népszerűek az összes piaci szektorban promóciós, sport-, funkcionális és divat ruházatok hímzése esetében.

  • 201-féle ragyogó színben érhető el
  • Legmagasabb fakulási szint (6-8 fokozat), tesztelve és bizonyítva
  • Ellenáll a fehérítésnek és a klórnak, 60°C-on mosható
  • Időtlen - avantgárd megjelenés és egyedi eredmény
  • Valódi színek - a cérnaszál eredeti színe 100%-ban megmutatkozik

Elérhető változatok

Vastag és matt

Finom részletekhez

Frosted Matt 30 ÚJ: Ismerkedjen meg a 30-as vastagságú matt hímzőcérnával, mely kifejezetten alkalmas dekoratív öltésekhez, nagy felületek kitöltéséhez, tömött hatású hímzésekhez és számos más esetben. 96-féle színben érhető el.
Frosted Matt 40 Nagyszerű választás betűk, apró részletek és minták hímzéséhez, valamint torzításmentes hímzési folyamatokhoz finom anyagokon. 201-féle színben érhető el.

Frosted Matt30

  • Cikkszám: 944
  • Kiszerelés: 2.500m
  • Vastagság: dtex 175x2 / den 160x2
  • Ajánlott tű: 60 / 8 - 75 / 11
  • Színek száma: 96
Adatlap letöltése

Tippek és trükkök Frosted Matt hímzőcérnák esetében

Az egyetlen matt hatású 30-as vastagságú hímzőcérna - Frosted Matt 30

Vastag és dús, mégis szöszmentes és könnyen használható. A Frosted Matt 30 hímzőcérna szemrevaló, tömött minták készítéséhez, de nagy területek kitöltéséhez is remek választás lehet. Előnye az alacsony öltéssűrűség, mellyel cérnát takaríthat meg nagy területek vagy hátterek hímzése során. Könnyen használható 3D hímzésekhez vagy akár kiemelkedő hatás eléréséhez nagyobb alávarrás sűrűség esetén. Alkalmas dekoratív öltésekhez és varrásokhoz. Feltűnő hatás farmeranyagon, cipőn, kiegészítőkön, utcai ruházaton és sok más anyagon.

Az eredeti lágy, matt hatású hímzőcérna 2007-óta - Frosted Matt 40

Az eredetileg dtex 180-as vastagságú Frosted Matt cérna optikailag 40-es vastagságú cérnának látszik (szerkezetének és matt hatásának köszönhetően), de úgy lehet vele hímezni, mint egy 55-60-as vastagságú cérnával. A hímzéshez használt kisméretű tűk kis lyukakat hagynak az anyagban, így kíválóan alkalmas vékony anyagok hímzéséhez. Tökéletes választás betűk, éles kontúrok, apró részletek hímzéséhez, valamint kontrasztok kialakításához más cérnatípusokkal együtt használva.

Matt hatású applikációk

Legyen kreatívabb a mintatervezés során! Alkalmazzon matt hatású részleteket, növelje a kontrasztos hatásokat matt hatású és hagyományos cérnák együttes használatával, tervezzen 3D hatású vagy vintage stílusú mintákat! Tökéletes kisméretű betűk hímzéséhez, mert a cérna matt felülete olvashatóbbá teszi a hímzett szövegeket. Egy igazi ezermester a kreativitás terén!

A legjobb eredmény elérése Frosted Matt hímzőcérnával

A Frosted Matt hímzőcérna kerek, folytonos szálú poliészter szálból készült magas színpigment sűrűséggel, mely enyhén fluoreszkáló hatást biztosít. Ezért a cérna vastagabbnak tűnik. Mindig a lehető legkisebb tűt használja! Kissé nagyobb szálfeszesség szükséges, mint a hagyományos poliészter hímzőcérnák esetében. Az öltések sűrűsége a dtex értékek szerint - lásd a termékleírást.

Valódi színek, melyek egyedivé teszik a Frosted Matt hímzőcérnákat

Az elmúlt 10 évben a Frosted Matt teljesen új hímzési módokat kínált. Matt hatású, kellemes tapintású hímzőcérna család, mely lágy hatást és színek széles választékát nyújtja, így biztosítja a lenyűgőző hatású minták létrehozását. A színeket az indiai Holi fesztivál inspirálta, a hímzőcérnákat fejlesztőink pedig olyan speciális szálakból hozták létre, melyek elnyelik a fényt, ahelyett, hogy visszatükröznék azt. A hímzés világában valami újat, stílusosat és időtlent kínál: az igazi és hiteles színélményt!


Letöltések

Madeira Frosted Matt Színkártya Segítségre van szüksége a megfelelő szín kiválasztásában? Kérjük, használja a színkártya digitális változatát útmutatóként.

Próbálja ki Ön is!

"Fill it up" Minta program Töltse le a fájl-t és próbálja ki a Frosted Matt 30 hímzőcérnákat kitöltésekhez és többirányú szatén öltésekhez!
"Stay in line" Minta program Ez a dekoratív öltéseket tartalmazó minta program megmutatja, hogy milyen könnyen lehet tömött hímzésmintákat készíteni kevesebb, mint 2.000 öltésből.
"Get on top" Minta program Próbálja ki az apró betűk és részletek tervezését ebben a háromszínű mintában, hogy lássa milyen kontrasztos hatásokat lehet elérni néhány öltésnyi Frosted Matt 30 használatával!