Project Image

CR fémszálak

Fémszálak, melyek ellenálnak a kemény körülményeknek is

A fémszálak fényt és csillogást visznek a ruhák és kiegészítők hímzéseibe, de a legtöbb esetben ezeknek finom hatásúnak és könnyen kezelhetőnek kellene lenniük. Szenvedett már Ön is a fémszálak gyakori szakadásától és a nehézkes beállítástól? Az újonnan kifejlesztett egyszerűen használható CR fémszálak megkönnyítik az Ön munkáját is! Innovatív kialakításuk biztosítja az egyszerű használatot a többfejes ipari hímzőgépeken vagy akár a dekoratív varrások esetében! Ragyogjanak munkái kompromisszumok nélkül a valódi fémszálak fényével, a CR cérnákkal!


5 előny, ha a CR fémszálakkal dolgozik:

2 féle vastagságban érhető el:

A CR 40 egyszerűen használható és szépen terül sztenderd tű használata esetén is, akár 700-1.000 öltés/perc sebesség esetén is.
A CR 20 teltebb hatást kölcsönöz a hímzésnek és könnyen használható akár 850 öltés/perc sebesség esetén is.

  • OEKO-TEX® STANDARD 100, I. termékkategória tanúsítvánnyal rendelkezik, ami alkalmassá teszi akár baba holmik hímzésére is
  • kopásálló
  • a legtöbb szín 95°C-ig mosható
  • több mint 40 egyedülálló szín, az arany és az ezüst számos árnyalatával
  • kiváló minőség elérhető áron

Elérhető változatok

MADEIRA CR fémszál kínálat

A sztenderd vastagság

A teltebb kinézethez és nagyobb felületekhez

Madeira CR 40 Merőben új fémszál. A sztenderd 230 dtex vastagságú cérna könnyen használható 75/11-es tű vagy akár 65/9-es tűvel is. Mivel a CR 40 egy sokoldalú, valódi fémes fényt adó fémszál, ezért felhasználható dekorációhoz vagy akár textilek és bőrök hímzéséhez is. 42 élénk szín áll az Ön rendelkezésére.
Madeira CR 20 ÚJ! Vastagabb cérna 510 dtex vastagsággal. Könnyen használható 90/14-es vagy a San®8 FFG 80/12 tűvel. Mivel vastagabb a cérna mint a CR 40 ezért nagyobb felső szálfeszesség és alacsonyabb sebesség mellett kaphatunk szép eredményt. Ideális kiemelkedő kontúrokhoz és nagyobb projektekhez (akár öltés, akár darabszám tekintetében), valamint alakzatok kiemeléséhez is. 16 egyedi színben elérhető.

CR 2020

  • Cikkszám: 975
  • Kiszerelés: 2.000m
  • Vastagság: dtex 510 / den 460
  • Ajánlott tű: 90 / 14
  • Színek száma: 16
Adatlap letöltése

A CR 40 fémszálak speciális tulajdonságai

Először arra gondoltunk, hogy adunk néhány tippet a CR fémszálak használatához, de aztán rájöttünk, hogy nem lesz rá szüksége. A CR 40 használata már-már túl egyszerű. Ismerje meg a cérna a tulajdonságait, melyekkel az Ön tökéletes partnerévé vállhat minden fémszál hímzett mintánál, és inspirálódjon számtalan alkalmazási lehetősége által.

Minőség & konstrukció

A CR 40 fémszálak esetében a poliészter magot lágy fémből és poliészterből készült fóliák veszik körbe. Ez a felépítés különösen puhává teszi azokat, és mivel az előállítás során nem használtak káros vegyszereket, ezért kellemes tapintásúak a bőr számára is. Fenntartható minősége a németországi gyártásnak köszönhető.

Egyszerű használat

Kevesebb hurkolás, bolyhozás és szálszakadás akár nagyobb sebesség esetén is a termelékenység érdekében. És ha már használja a MADEIRA Polyneon cérnáit, akkor a gépet sem kell átállítania. Ha más cérnát használ akkor pedig azt javasoljuk, hogy a szálfeszességet állítsa 80-100 gramm-erő (gf) vagy centinewton (cN) közé.

Magas ellenállóság a legtöbb munkához

A CR szálak akár magas hőmérsékleten is moshatóak ezért megfelelnek a legtöbb alkalmazási terület elvárásának. Használható kiegészítők, táskák és cipők, felvarrók és logók, céges és munkaruházat, egyenruhák, sportszerek és funkcionális ruházat valamint speciális anyagok mint a bőr és farmer hímzéséhez is.

Látványos hatások

A fémes hatás minden esetben nagyszerűen mutat, nemcsak arany és ezüst színekben. Inpsirálódjon és készítsen szemkápráztató fémszálas mintákat egyszerűen! Most 42 egyedi színből választhat, melyek mind ellenállnak az oxidációnak.


CR fémszál Look Book 2019

Nem számít, hogy divatos utcai viseletet szeretne hímezni vagy a divattervezők egyedi elképzelését kívánja megvalósítani: a lehetőségeknek nincs határa! Legyen bátor, és használja a CR 40 és CR 20 szálakat akár a munkaruhákhoz vagy céges logók esetében is, a divatos vagy akár a klasszikus hatástért! Inspirálódjon és legyen CReatív!


Letöltések

Madeira CR Színkártya Szüksége van segítségre a megfelelő árnyalat kiválasztásában? Kérjük, hogy használja a digitálisan letölthető színkártyánkat!
OEKO-TEX® Igazolás OEKO-TEX® STANDARD 100, I. termékkategória tanúsítánnyal rendelkeznek a CR hímzőcérnák