Project Image

Ollók kézi és gépi hímzéshez

Kínálatunkban elérhetők a MADEIRA és a Fiskars cég ollói is. A MADEIRA cég ollói különböző méretben és kialakításban érhetők el. Ami közös minden termékben, az a pontos vágás, a legjobb minőségű anyagok használata, ami által megfelelnek a legmagasabb színtű követelményeknek, is és gyakori használat mellett is a tartós minőség. Ezen az oldalon megtalálja a teljes olló kínálatot. Ha kérdése lenne, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, és örömmel segítünk kiválasztani a megfelelő ollókat!


A MADEIRA ollóit két csoportra bonthatjuk. Propfesszionális króm bevonatú acél ollók és kimagasló minőségű 22 karátos arany bevonattal rendelkező ollók.

A Fiskars cég már 1649 óta van jelen a piacon. A legkedveltebb Classic termékcsalád története is több mint 50 évre nyúlik vissza, eddig több mint 1 milliárd darabot adtak el.


Íves olló
Az íves kialakításnak köszönehetően könnyen és a cérna tövéhez közel vághatjuk le a szálakat, az anyag esetleges megsértése nélkül. Ideális összekötö szálak eltávolításához.
Hossza: 10,5 cm
Egyenes olló
Sztenderd olló minden munkához a hímzőgépek körül.
Hossza: 10,5 cm
Duplán ívelt olló
Az egyedi formájának köszönhetően a nehezen elérhető helyeken is - mint amilyen a talp környéke - könnyen használható. A duplán ívelt forma távoltartja az ujjakat az anyagtól.
Hossza: 9 cm
Gólya formájú olló
Egyedi megjelenésű gólyát ábrázoló forma, kényelmes kialakítással.
Hossza: 9,5 cm
Ívelt precíziós hímző olló
Az olló markolátának egyedi kialkítása biztosítja a problémamentes munkát a hímzőkereteknél. Az ívelt forma segítségével elkerülhető az anyag és a hímzés sérülése is.
Hossza: 14 cm
Cérnavágó ólló
Nélkülözhetetlen minden munkához ahol szükséges a precizitás. Automata rugós mechanizmus segítségével ugrik vissza az eredeti pozícióba, ergonómikus kialakítás.
Hossza: 11 cm
Applikációs olló
Preciziós olló applikációs munkákhoz, vágáshoz és quiltezéshez. Az íves forma megvédi az alapanyagot a sérüléstől az applikációs anyag vágása során.
Hossza: 15 cm
cérnázó
Gyors és tiszta vágásokhoz. Edzett acélból készült penge és rugós kialakítás, hogy mindig visszaugorjon az alap pozícióba.
Hossza: 10,5 cm
Speciális olló
Kifejezetten stabilizátorok (akár az aramidból készült tűzálló változat) vágására ajánljuk. A normál ollók gyors tompulása és nem egyenletes vágása elkerülése érdekében.
Hossza: 24 cm
Classic cikkcakk olló
Szőtt textíliák tisztázására és egyéb anyagok díszítő vágására használható olló. Vágás közben a hosszabb alsó penge megtartja az anyagot. Nyélkialakítása miatt elsősorban jobbkezes használatra ajánlott.
Hossza: 23 cm
Classic szabóolló
Nagyméretű olló, ideális mindenfajta vágási feladathoz, akár otthoni, iskolai vagy irodai használatra.
Kifejezetten ajánlott különféle szabás varráshoz.
A pengék feszítése a középső csavarral állítható.
Hossza: 25 cm
Classic cérnavágó olló
Vékony szálak, hímzések pontos eldolgozásához használható olló.
Hossza: 12,5 cm
Classic kézimunka-olló
A hegyes és éles olló pontosan vágja el ahímzőfonalat és a hímzett kelmét.
Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják.
Hossza: 10 cm
Classic varróolló
Hegyes és éles olló a precíz vágáshoz és varráshoz. Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják.
Hossza: 13 cm